Om oss - Kakeboksen

Om oss

Hjertelig velkommen inn i vår fantastiske verden av kaker og kakedekorering. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til å lage de lekreste kaker og det er bare fantasien som setter grensen.

Fine smykker og diverse finner du i vår spennende nettbutikk Smykkeboksen.no. Det er mulig å få varer fra de to forskjellige butikker i sammen handlekurv som gjør det kjempe enkelt å handle mange spennende produkter.

For å handle varer hos oss må du registrere deg med en epostadresse og et passord, fylle ut navn, adresse, telefon og epost. Infoen blir lagret i vårt system og ikke delt med tredjeparter. Ønsker du å gjøre endringen i kontoen din kan du klikke på kundekonto nederst i menyen på hovedsiden. For deaktivering av konto ta kontakt med oss. For å benytte seg av Klarna må man fylle ut personsnr. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Personsnummeret ditt blir ikke lageret hos oss. Nettsidene benytter Cookies.

Du skal bruke samme epostadresse og passord dersom du ønsker å handle flere ganger.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i priser og informasjon på våre nettsteder.