Funcakes chocolate melts strawberry 250g - Kakeboksen

Funcakes chocolate melts strawberry 250g

  • Funcakes chocolate melts strawberry 250g

  • Modell: FC42050
  • Tilgjengelighet: På lager

  • Kr. 119,00
  • Ekskl. mva: Kr. 103,480 produktomtaler / Skriv produktomtale


FunCakes Sjokolade jordbær, sjokolade med en deilig jordbærsmak! Denne sjokoladen er egnet til å smelte og kan brukes for eksempel for å dekke/dyppe Cupcakes, cake pops eller kjeks sammen

Forberedelse: Sett sjokoladen i en mikrobølgeovn-safe skål. Smelt ved maksimal effekt (± 800W) i mikrobølgeovn. Rør sjokoladen godt hver 15/20 sekunder, slik at temperaturen er jevnt fordelt. Stopp å varme når sjokoladen er nesten helt smeltet (små biter kan fortsatt være synlig). Fortsett med røringen til sjokoladen er oppløst. Pass på at det ikke kommer i kontakt med vann! En annen måte å smelte sjokoladen på er å ha den i en plastpose som du knyter godt igjen og legger i varmt vann fra springen.

Ingredienser: sukker, kakaosmør, helmelk pulver (laktose), soya lecithin (E322), aroma, farge (E120), naturlig vanilje smak. For allergen se fetttrykket ingredienser. Inneholder minst 30% kakao-faststoffer.

Lagring: mellom 12 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballasje.

Innhold: 250 gram.

På grunn av temperaturforskjeller, kan sjokoladen smelte under transport. Den kan fortsatt brukes, men kan være at dem ikke har den opprinnelige formen. Følg instruksjonene på pakken for normal behandling.

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra