Modelleringssett/8 - Kakeboksen

Modelleringssett/8

  • Modelleringssett/8

  • Modell: KA-414
  • Tilgjengelighet: På lager

  • Kr. 99,00
  • Ekskl. mva: Kr. 79,200 produktomtaler / Skriv produktomtale


Bone tool: idiell for å tynne ut og jevne ut kantene på bladene, blomster bladene og frills. Plasser formet pasta på en skum/blomster pute og bruk modellering verktøyet, plassert over kanten av pastaen, skyv verktøyet for å tynne og form etter behov.

 

Shell and blade tool: For å lage enkle preget shell mønstre og kanter, også idielle for å lage føtter av marsipan dyr. Bruk bladet på enden av verktøyet for å stikke ut og skjære pastaen uten å lage merker på overflaten.

 

Ball tool: Et verktøy for å blomstrer, modellering som man ikke klarer uten. Brukes til å lage begerform og form bladene og frills/rufle kanten). Den lille størrelsen er ideell for å skape detalj på marsipan figurer f.eks øyenhule, hender og ører. For å lage beger form i blomster blad, begynn med å plassere dem på en skumgummi/blomster pute. Sett ball toolen der det kreves og trykk fast. Å skape en sterkere form, roter forsiktig modellerings verktøyet i en sirkel.

 

Scallop and comb tool: Et bra modellering verktøye, brukes til å lage detaljer som f.eks en smilende eller trist munn, ører, øyenbryner osv. comben på enden av verktøyet er ideelt for merking og preging av en taggete design eller mønster.

 

Serrated and tapered cone tool: Brukes til å prege pastaen og for å lage en kjegle formet hul. Suverent for modellering av marsipan, frukt som epler etc. serrated cone i enden skaper detaljerte og realistiske blomster beger til et bredt utvalg av blomster

 

Tapered cones 5/6 star tool: Brukes som en enkel stjerne preger. Idielt for å opprette sentre for blomster med fem eller seks blad eller brukes som blad skiller.

 

Bulbulous cone tool: Et svært allsidig verktøy som kan brukes til å lage hull og prege en rekke former for eksempel marsipan figurer.  Utmerket å brukes som en frilling verktøy f.eks. på en Garret frill. Helt enkelt plasser siden av conee/kjeglen på kanten av pastaen, trykk forsiktig og rull verktøyet frem og tilbake for å forme og frille.

 

Flower/leaf shaper tool: Flower shaper, også ofte omtalt som Dresden verktøyet. Bruk baksiden av verktøyet til å jevne og gni ut  på pastaen, også idielt for å skape et bredt formet mønster på blader og blomster. Leaf shaper, det perfekte verktøyet for å lage fine detaljerte mønster på blader og blomster. Plaser baksiden av verktøyet på pastaen og tegne detaljer som kreves.

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra

Relaterte produkter