FMM Garrett frill - Kakeboksen

FMM Garrett frill

  • FMM Garrett frill

  • Modell: CUTGFR
  • Tilgjengelighet: På lager

  • Kr. 79,00
  • Ekskl. mva: Kr. 63,200 produktomtaler / Skriv produktomtale


Garrett frill cutter sett med 1 kant utstikker og 3 runde utstikkere som klikkes fast i hverandre eller kan brukes løs fra hverandre.

Vanlig sukker pasta kan brukes men frillen vil holde formen mye bedre hvis du tilsetter CMC. Det foreslåtte forholdet er 5 ml (1 teskje) CMC til hvert 250 g av sukkerpasta.

Kjevle ut sukker pasta på en lett maisena dusted /børstet overflate til du kan nesten se gjennom den. Stikk ut med kant utstikkeren og fjern sentrumet.

Bruk en frill verktøy pinne med svak trykk og en sidelengs rullende bevegelse for å opprette en rusje kanten til pastaen. Frill en del om gangen, flytt pasta formen som du ungår fra at den stikker fast. Fortsett til kanten er rusjet fullstendig.

 

Kutt ringform åpen ved hjelp av en modellerings kniv, frill kan deretter forsiktig åpnes og klar til å legge til kaken. Lag en papir mal for å angi ønsket kurve av frillen og skriv en linje på siden av kaken mens du følger malen. Bruk eggehvite eller spiselig lim for å feste det på kaken.

 

En annen frill kan også være lagt til og den skal sitte like ovenfor den første. Skjul linjen der frillen rører kaken med royal icing sprøytet prikker, en crimped linje eller Innrykk gjøres ved hjelp smal leder av en ball-verktøy pinne.

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra